Belangrijke Punten

Wanneer het gaat om muziek distributie is elk onderdeel een cruciale punt. Dit vinden wij enkele van de belangrijkste punten.

Licentie
Voor een single, album of EP is altijd een ISRC code nodig. Dit krijg je gratis van ons. Als je al je eigen ISRC-codes hebt en die liever gebruikt kun je dat melden na het uploaden.
Stores
Voor de prijs die je betaalt, plaatsen we je muziek in al onze aangesloten stores (150+). Zo is je muziek altijd voor iedereen te vinden.
Rechten
Door je muziek te publiceren via ThePlugg zorg je ervoor dat jij als artiest alle rechten behoud. Dit weerhoudt je er dus niet van om een contract te tekenen bij een label.
ROYALTIES
Van alle royalties die de stores uitbetalen door middel van streams & verkopen keren wij 90% van uit aan de artiest. Een hoog percentage in de digitale distibutie wereld. Daarom is ThePlugg geliefd bij de grote artiesten.
Uitbetaling
Wij zorgen ervoor dat alle artiesten die aan de single/album hebben gewerkt de juiste percentages krijgen uitbetaald.
Verified
We helpen je graag bij het opzetten van een geverifieerd Spotify artiest-account en leggen je uit hoe je de mogelijkheden van Spotify als artiest optimaal kunt benutten. En dat kost niets extra's.Maak een account aan op onze Client Portal en maak direct gebruik van ons platform.
Breng direct een Single, EP of Album uit!